Uurtarief & gefinancierde rechtsbijstand


Tarieven

Uurtarief
Ik hanteer een zeer schappelijk uurtarief. Elke eerste van de maand wordt er gedeclareerd. Uw declaratie wordt voorzien van een duidelijke urenverantwoording. Indien er in uw zaak sprake zal zijn van bijkomende kosten*, zult u hierover door mij worden geïnformeerd.

Gefinancierde rechtsbijstand
Indien u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u een eenmalige eigen bijdrage. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand kunt u zelf bekijken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand en hoe hoog uw eigen bijdrage zal zijn. Indien er in uw zaak sprake zal zijn van bijkomende kosten*, zult u hierover door mij worden geïnformeerd.

Bijzondere bijstand
In het geval u een bijstandsuitkering heeft, of als u een laag inkomen heeft, dan zou u in aanmerking kunnen komen voor bijzondere bijstand. Dat zou kunnen betekenen dat de aan u opgelegde eigen bijdrage door de Raad voor Rechtsbijstand & het griffierecht volledig door uw gemeente wordt vergoed. U dient zelf een aanvraag voor bijzondere bijstand bij uw gemeente te doen.

Gorseling Advocatuur accepteert geen contante betalingen of betalingen dmv Crypto. Gorseling Advocatuur maakt geen gebruik van Stichting Derdengelden.

Bijkomende Kosten

Naast de kosten van de advocaat moet u rekening houden met extra kosten zoals: